مراحل ثبت شرکت چیست و بهترین روش برای ثبت شرکت

دفاتر اسناد رسمی است.بنابراین ثبت شرکت عبارت است از تشخیص بین شرکا که در دفتری جداگانه صورت می گیرد زیرا همه شرکا ثبت نام را امضا می کنند و مطابقت ثبت را با اصل شرکت تایید می کنند.

شایان ذکر است دفتر مذکور قانونی بوده و به امضای نماینده دادسرای محل رسیده است. لذا متقاضی پروژه را به رئیس دفتر تحویل می دهد و رئیس دفتر شروع به ثبت شرکت نامه و پیش نویس آگهی ثبت در اداره ثبت شرکت می نماید. شناسنامه داوطلبان را دریافت و با مشخصات مندرج در نامه شرکت مقایسه می کند. سایر اقدامات رئیس دفتر، احراز هویت داوطلبان، اخذ امضاء از داوطلبان ثبت نام در دفترخانه، تصدیق نامزدها به نام ثبتی معادل سند تعیین شماره ثبت شرکت، نوشتن شماره ثبت در شرکت می باشد. اظهارنامه و اسناد شرکت و اسناد مالکیت شرکت به این صورت است که اسناد مالکیت به امضای رئیس اداره ثبت می رسد.

مسئول ثبت دفتر پرونده تشکیل می دهد و با توجه به تکمیل امضا آن را تأیید می کند. یک نسخه از اساسنامه و اساسنامه و اظهارنامه به موسسین شرکت تحویل می شود. در صورت وجود سند رسمی به مدیران شرکت تحویل و رونوشت دیگری از اظهارنامه و اساسنامه و شرکت نامه و پیش نویس آگهی به اتاق تایپ ارسال می شود.

آخرین مرحله نوشتن و صدور آگهی تاسیس شرکت می باشد که آخرین مرحله ثبت شرکت محسوب می شود.

لازم به ذکر است علاوه بر ثبت شرکت، خلاصه اساسنامه و ضمائم آن باید منتشر شود (اصل 197 قانون اساسی). این امر باید در اولین ماه پس از ثبت شرکت و حسب مورد توسط اداره ثبت محلی یا جانشین آن در روزنامه رسمی قوه قضائیه و یکی از رسانه های کثیرالانتشار در مرکز شرکت انجام شود (ماده 6). آئین نامه داخلی).تجارت وزارت عدلیه و تبصره آن).

انتشار خلاصه نامه شرکت
اداره یا قسمتی که شرکت را به ثبت رسانده است باید خلاصه شرکت نامه و ضمائم آن را ظرف یک ماه اول فعالیت شرکت در روزنامه رسمی وزارت دادگستری و یکی از رسانه ها به هزینه شرکت با اطلاعیه منتشر کند. . این خلاصه شامل نکات زیر است:

شماره در نظر گرفته شده برای ثبت شرکت و تاریخ ثبت آن و محل و اقامتگاه شرکت با تعیین نام و نوع و موضوع شرکت.
مقدار سرمایه (با تشخیص اینکه چقدر پرداخت شده و چقدر تعهد شده است).
نام مدیر یا مدیران شرکت.
تاریخ شروع و پایان شرکت، در صورتی که برای مدت زمان محدود تاسیس شده باشد.
در شرکتهای تضامنی و مختلط علاوه بر موارد فوق، نام کلیه شرکای ضامن باید منتشر شود.
در شرکت های سهامی سایر موارد ذکر شده در اطلاعیه ذکر شده است.

هر گاه شرکتی در چندین حوزه ثبتی شعبه داشته باشد، انتشار خلاصه شرکت به نحوی که برای خود شرکت مقرر شده است باید در محل شعبه انجام شود و برای این کار باید سمتی که شرکت در آن به ثبت رسیده است. باسواد باشد مصدق درخواست نامه و ضمائم آن را برای انتشار به اداره ثبت شعبه ارسال می کند (قانون 8).

برای ثبت شعبه شرکت دو راه وجود دارد:
- ابتدا ثبت شعبه در زمان ثبت شرکت صورت می گیرد که در این صورت ضمن انتشار خلاصه شرکت، محل شعب شرکت در آگهی و آگهی جهت انتشار در روزنامه های محلی شعبه شرکت.
- مورد دیگر اینکه پس از ثبت شرکت شعبه ای از شرکت افتتاح می شود. در این صورت شعبه شرکت و همچنین تغییراتی که بعداً در شرکت ایجاد می شود تحت ثبت شرکت ثبت و آگهی می شود. سپس اعلامیه و یک نسخه از درخواست و برنامه ها برای ثبت در محل ارسال می شود. در هر حال مدیر شعبه یا شخصی که از طرف شرکت در شعبه مشخص شده حق امضا دارد یعنی. امضای وی برای شرکت الزامی است، باید ارائه و آگهی شود.

نهایتاً همانطور که قبلاً ذکر شد، ماده 9 قانون تجارت، انتشار تغییراتی را که در شرکت ثبت شده به وقوع پیوسته است، الزامی کرده است. نتیجه عدم انتشار موارد واگذار شده به مدیران اساسنامه این است که اولاً می توان مدیران شرکت را طبق ضوابط عمومی به جبران خسارت اشخاص ثالث محکوم کرد.

https://bit.ly/3dqvGuo

http://www.cipc.co.za/index.php/register-your-business/companies/


مراحل ثبت شرکت چیست و بهترین روش برای ثبت شرکت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *